VRF nagygépes rendszerek - ha a vizes rendszer nem megoldás

több helyiséges épületek hűtése-fűtése, akár utólagos kiépítéssel is

Ha nem lehet megoldani a vizes rendszer kiépítését (padlófűtés) és sok helyiséget kell hűteni-fűteni (szállodák, panziók, irodák, társasházi lakások) akkor a VRF rendszer a megoldás. Beépíthető utólag is akár fűtés korszerűsítéshez. A speciális technológiának köszönhetően szigetelésben is vezethető, mert a kiépítésnél nem használunk nyílt lángú forrasztásos kötéseket. Tűzmentes telepítés!

VRF hőszivattyús rendszerek új építéshez és felújításhoz

Nagy épületek hűtése-fűtése vizes rendszer kiépítése nélkül

 • Ha nincs mód vizes fűtési rendszer kiépítésére
  A VRF rendszernek nincs szüksége vizes fűtési rendszerre (radiátor, padlófűtés). Speciális beltéri egységekkel megoldható a fűtés is és a hűtés is 
 • Sosincs későn – utólag is beépíthető
  A VRF rendszer kiépítése utólag is elvégezhető (pl: fűtési rendszer korszerűsítés), mert a hőleadó egységek akár a falon is elhelyezhetőek. Kiválóan alkalmas egy meglévő régi radiátoros rendszer leváltására.
 • Nagy épület, sok helyiség, több emelet – nem probléma
  Nem probléma a többszintes, sok helyiséggel rendelkező épületek fűtési-hűtési rendszerének kiépítése, hiszen a VRF rendszert pont ilyen épületek: irodaházak, társasházak, szállodák, panziók fűtésér-hűtésére tervezték.
 • Az általunk alkalmazott új technológia nem tűzveszélyes
  Felejtsük el a magas hőmérsékletű forrasztásokat. Az általunk alkalmazott új német rögzítés technológiának köszönhetően a csőkötéseket nem forrasztással oldjuk meg. Így lehetőség van akár szigetelőanyagban vagy egyéb tűzveszélyes helyen a csövezeték kiépítésére.

HÍVJON MINKET! INGYENES TELEFONOS KONZULTÁCIÓ!

További információ, megrendelés: +36 70 41-41-411 Hívható este és hétvégén is!
Visszahíváshoz, kérjük töltse ki az űrlapot és kattintson a KÜLD gombra.

Név*

Telefonszám*:

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS: az adatok megadásával hozzájárulok ahhoz hogy a VMR Technic Kft. az adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott módon, a fent megadott személyes adataimat tájékoztatás, értékesítés ajánlat küldése és telefonos visszahívás céljából kezelje. A személyes adatok megadásával és elküldésével kijelentem, hogy a VMR Technic Kft. adatkezelési tájékoztatóját megismertem és azt elfogadom, az adatok elküldését és ezzel az adatkezelési hozzájárulást a tájékoztató ismeretében teszem meg. Tudomásom van arról, hogy a személyes adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonhatom.